Mi a véleményetek erről a blogról és az írójáról?
Figyelt kérdés
Én tönkre röhögöm magam rajta. Érdemes megnézni a Dzásztin Biber és a b.u.z.i ló cimű verset és a divatkritikát.
2013. szept. 9. 17:09
11/18 A kérdező kommentje:
mi vagy te valami ÁVÓs ivadék hogy jelentgetsz b.meg?
2013. szept. 10. 13:58
12/18 anonim válasza:
nem, de az ilyen suttyók ellen, mint te vagy, máshogy nem lehet védekezni.
szállj magadba, fattyú!
13/18 anonim válasza:
az ivadékra mit vártál, mit reagálok?
teljesen elmebeteg vagy és köcsög is inkább te.
még valami?
írd ki magadból gyorsan, mert aztán ikszelek, és nem nézek rá többet az agymenésedre.
14/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszed csak te tudsz jelenteni masokat te boozi?
2013. szept. 10. 22:04
15/18 anonim válasza:
szerencsétlen hülye. látják majd, hogy te kezdted.
na mentél a levesbe.
pá, nyomika. :D
16/18 anonim válasza:
ja, és ezek szerint te is ávós ivadék lettél közben :DDDD
17/18 anonim válasza:
szerintem alpári, burzsuj, de ennek ellenére azért van egy kis igazság is benne.
a divat és ízléskritika az magánvélemény és az annyira nem érdekelt, de ezeket leszámítva elmenne.
bár ezek után még inkább megerősödik bennem az hogy maradjak továbbra is antiszociális.
18/18 A kérdező kommentje:
17es...köszönöm az őszinte választ, ilyeneket várok én nem pedig az ilyen "tanulj meg helyesen írni ha blogolsz" szövegeket, sok idióta egyből azt hiszi hogy az én blogom...
2013. szept. 11. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!