Aki volt a VOLT fesztiválon, leírja mennyibe került?
Bérletek:
Akciós bérlet (december 31-ig): 19 900 Ft (72 €)
Elővételi bérlet (április 14-ig): 25 000 Ft (75 €)
Elővételi bérlet (június 16-ig): 27 500 Ft (90 €)
Helyszíni bérlet: 29 900 Ft (100 €)
VIP bérlet: 40 000 Ft (140 €)
Napijegyek:
Elővételi napijegy(április 14-ig): 8990 Ft (32 €)
Elővételi napijegy(június 16-ig): 9990 Ft (35 €)
Helyszíni napijegy: 10990 Ft (39 €)
0. napi jegy: 2900 Ft (Bérleteseknek ingyenes)
VIP napijegy: 19 000 Ft (68 €)
Előző tökéletesen leírta :)
Én is Marsék miatt mentem, borzasztó jók voltak, megérte az ország másik végébe utazni. Én karácsonyra kaptam a jegyet, mert már tudtuk, hogy melyik napra jönnek.
Remélem jövőre is ellátogatnak kihazánkba, eg Szigetnek még jobban örülnék, de akárhova elmegyek, remélem te is ott tudsz lenni ha szeretnél :)
Mondom, karácsonyra már kiderült múlt évben. A Mars honlapján is ott volt a dátum, és a Voltén is. Néhány fellépő később derült ki asszem, de a headlinereket hamar szokták mondani, szóval szerintem egy október-novemberre már kiderül, tök izgatott vagyok :)
Ugye idén úgy volt sorba hogy Tankcsapda, Queens of the Stone Age, 30STM. Mi Tankcsapda alatt hátul álltunk, szélen ültünk, elmentünk enni, pisilni. Ahogy vége lett a koncertnek sokan lementek, és mi beálltunk az ötödik sor köré, hogy 30STM-re jó helyünk legyen. Kb. fél óra van a kocnertek között, amíg felszerelkeznek, hangolnak. Mire elkezdték a koncertet jobbnak láttuk a középső kordon felé manóverezni, mert pogózni kezdtek, meleg volt, sokan voltak. Végül kb. a 15. sorban kötöttünk ki pont a középső kordon mellett. Ott volt levegő és én a 170 centimmel egész jól láttam. Végigálltuk ott a QOTSA-t (tök jók voltak :D) aztán kb. egy órát kellett várni, mert késett a Marsék gépe. Végül ott maradtunk a kordon mellett, de rohadt jól döntöttünk, mert amikor a két akusztikus közben Jared hátrajött, pár méterre volt tőlün, és végül majdnem hozzá is értünk :D
Szóval kb. fél óra van a koncertek között, azalatt lehet tolakodni amíg lehet, de van, aki már délután óta az első sorban áll az este tízkor kezdődő koncertre... Az első sorra nem tudom, mennyi az esélyed a koncert előtt, de nekem nem érte meg a sok tolakodás. :) Majd ott úgyis meglátod, milyen a közönség, idén szerintem sokat cserélődött, nem volt fix tömeg a normális helyeken. De megeshet az is :/
Én köszönöm akkor :)
Az tény, hogy akit felhívnak a színpadra, az az első soorkból kerül ki, ahol látszik. Szóval lehetne pro-kontrázni, hol jobb állni, ha esetleg olyan fiúval mentem volna, aki megvéd a tömegtől, akkor lehet megkockáztatom az első sorokat (elég nyámnyila vagyok, nem merek tolakodni, nyomorogni és kicsit még a tömegektől is félek), de nekem jobban bevált a hátulközép, persze mindenkinek más, a két csaj akikkel voltunk aznap ottmaradtak elől, ők bírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!