Szlveszteri buliba mit szoktatok felvenni?
Figyelt kérdés
Én famert szeretnék egy kis toppal,de nem tudom,hogy az jó lenne-e.?!Ti miket szoktatok?/lányok:)2009. nov. 2. 14:39
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én csinos kis egyberucit,tűsarkúval!:)
2/6 anonim válasza:
Ugyanazt, mint más bulikba. :) Úgy értem, nekem nem számít, hogy épp szilveszter van, vagy csak egy átlagos buli. :)
Egyébként mindenképpen farmer, valami szexi kis toppal, és alap a smink is.
Jajj de várom már, ááááá! :D:D
3/6 A kérdező kommentje:
:)én is farmert akarok,de van aki azt mondta,h szilveszteri buliba ciki..szerintem viszont nek.szerintetek?
2009. nov. 2. 20:09
4/6 anonim válasza:
Első vagyok..,attól függ milyen jellegű a buli,ha elegánsabb akko oda tényleg az,de ha pl. egy Roxy szilveszterre mész akkor oda sztem nem ciki!Én azért veszek egyberucit mert elegánsabb helyre megyek,de ha nem odamennék akkor én is tuti farmerba mennék;)
5/6 A kérdező kommentje:
egy ilyen preszsóban leszünk,van tánctér is,nagyon hangulatos..oda jó a farmer,nem ?
2009. nov. 2. 20:23
6/6 anonim válasza:
Szerintem igen.
De ez halon ütött: CIKI A FARMER?:O:O
Mert ha igen, akkor én nagyon cikin öltözködöm. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!