Van e valahol a tengeren olyan nudista sziget ahol meztelenül lehet lenni egész nap?
Nem olyan bekerített kempingre gondolok, hanem olyan helyre ahol több ezren vannak és boltba, étterembe, szórakozóhelyre is meztelenül lehet menni nem csak a strandon fürödni. A szállodában, az utcán is végig lehet menni meztelenül, de nincs megtilva az öltözet sem. A család apraja, nagyja tiltások nélkül együtt lehet.
Nem hedonista hely, nem szexklub.
Értem. Köszi a választ.
Tulajdonképpen pont ilyenre gondoltam. Azok a nudistakempingek nem érdekelnek ahol mindenféle szabályokat be kell tartani, vagy valahol a város szélén egy kis darab kijelölt rterület van a nudistáknak fentertva és egy kilométert kell oda gyalogolni. Nem azonosulok én a nudizmus filozófiájával. Csak arról van szó, hogy meztelenül lehessen fürödni, napozni, esetleg egy italt vagy valamit a strandhoz közli vendéglátóhelyen megvenni. Nem meztelen kirándulásokra vagy városnézésre gondoltam, hanem csak arra, hogy a szállodából le lehessen menni a partra meztelenül. Aki fürdőruhában van az legyen úgy, nem érdekel.
Adria az jó hely, majd áttúrom az internetet. Esetleg ha valaki tud konkrét helyet ott és megosztaná az információját, azt is szívesen fogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!