Tetszik nekem! Mit tegyek?
Most megyek gimibe, de már találkoztam az új osztálytársaimmal a gólyatáborban. Van egy fiú, aki ELSŐ LÁTÁSRA megtetszett, azt hiszem, szerelmes vagyok belé. :)
Ő nagyon menő, gitározik, énekel, deszkázik, nagyon vicces,stb.. már most mindenki jó fejnek tartja.
Mit tegyek, hogy észrevegyen? Kérlek, normális válaszokat adjatok, mert tényleg fontos nekem!
Szia! :)
Lehet, hogy te is bejössz neki. :) (Azért szeretnék szólni, hogy nem valószínű, hogy már szerelmes vagy, hiszen nem is igazán ismered:)
Beszélgess vele, add önmagadat, de ne lógj folyton a nyakán. :) Az nem igazán bejövős. :) Kezd el vele beszélgetni, és ha neki is bejössz, azt látni fogod.
15/L
Köszi :)
Csak azért félek, mert mi van, ha nem jön össze, és nem akarok már rögtön így indítani az új osztályban. Meg az már tuti, hogy ő "menő" lesz, de nem bunkó,meg ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!