Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerettek szórakozóhelyre...

Szerettek szórakozóhelyre járni? Milyen gyakran jártok?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon szeretem a szórakozóhelyeket, igaz nem is nagyon voltam mostanában, na meg a pénzt is sajnálom rá azért így, hogy annyira nem is élvezem az egészet. Viszont egyetemre fogok járni és úgy hallottam, hogy ott szinte mindenki elég gyakran bulizik és félek, hogy emiatt ki fogok lógni a sorból.
2013. szept. 1. 02:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Régebben jártam, amikor szingli lettem egy többéves kapcsolat után, és a barátnőmmel kirúgtunk a hámból, de most már kimondottan nem érzem jól magam az ilyen helyeken, nem bírom őket.

Amíg egyetemre jártam, én nem volt kollégiumos, hanem hazajártam (kb 1,5-2 óra utazás oda, és ugyanennyi haza). Így a bulik nagy részéből kimaradtam, nem tartoztam bele a nagy "menő" társaságba. Megvolt a saját kis baráti köröm, és így visszanézve nem is hiányzik, és örülök, hogy így történt.

Hidd el, az egyetemen se mindenki bulizik. Megvan a normálisabb réteg ott is.

2013. szept. 1. 07:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Félévente egyszer megyek táncos szórakozóhelyre/diszkóba. Egyrészt nem szívesen költöm rá a pénzem, másrészt csak akkor élvezem, ha sokat iszok (pénz-probléma :D ), az meg néha csúnya tud lenni :D

Egyébként meg nem szeretem, hogy sok pasi feljogosultnak érzi magát, hogy megzavarja a szórakozásomat, fogdosson vagy leszólítson.

Ne aggódj, én is egyetemista vagyok. Koliban ivós bulik vagy kocsmázások gyakoribbak. Meg jobbak is, ott legalább lehet beszélgetni nem csak segget rázni :D

2013. szept. 1. 11:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem leszek koleszos,én is hasonló helyzetben vagyok mint az első. 1-1,5 óra lesz az utazás naponta és attól félek,hogy emiatt nehezebben találok majd barátokat.
2013. szept. 1. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!