Szerettek szórakozóhelyre járni? Milyen gyakran jártok?
Régebben jártam, amikor szingli lettem egy többéves kapcsolat után, és a barátnőmmel kirúgtunk a hámból, de most már kimondottan nem érzem jól magam az ilyen helyeken, nem bírom őket.
Amíg egyetemre jártam, én nem volt kollégiumos, hanem hazajártam (kb 1,5-2 óra utazás oda, és ugyanennyi haza). Így a bulik nagy részéből kimaradtam, nem tartoztam bele a nagy "menő" társaságba. Megvolt a saját kis baráti köröm, és így visszanézve nem is hiányzik, és örülök, hogy így történt.
Hidd el, az egyetemen se mindenki bulizik. Megvan a normálisabb réteg ott is.
Félévente egyszer megyek táncos szórakozóhelyre/diszkóba. Egyrészt nem szívesen költöm rá a pénzem, másrészt csak akkor élvezem, ha sokat iszok (pénz-probléma :D ), az meg néha csúnya tud lenni :D
Egyébként meg nem szeretem, hogy sok pasi feljogosultnak érzi magát, hogy megzavarja a szórakozásomat, fogdosson vagy leszólítson.
Ne aggódj, én is egyetemista vagyok. Koliban ivós bulik vagy kocsmázások gyakoribbak. Meg jobbak is, ott legalább lehet beszélgetni nem csak segget rázni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!