Gördeszkás balesetek elleni védekezés?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Sok videót láttam, amiben gördeszkások olyan balesetet szenvednek, amibe na ördeszka felcsapódik a lábuk közé, és hát szerintem nem kell folytatnom mi bánja ezt a legjobban. Ez ugye nem vicc, mert komoly maradandó károsodásokat lehet szenvedni. Az lenne a kérdésem, hogy ez ellen hogyan lehet védekezni? Van erre valami mód? köszönöm előre is.2013. aug. 31. 00:15
1/6 anonim válasza:
Aki nem divatból deszkázik azt nem igazán érdekli,h mi baja lesz tőle. Vegyél herevédőt.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudtam hogy lesz ilyen hozzászóló.
Csak te a kis agyaddal nem fogod fel, hogy ez akár abba is kerülhet, hogy később nem lehet gyereked... de hát hiába is magyarázom neked, valószínű sosem jutsz el arra az agyi szintre hogy felfogd, hogy ez komoly dolog, és valaki később szeretne normális életet élni, családot alapítani... áhh minek is koptatom a nyelvem...(lefogadom hogy 12 éves vagy)
2013. aug. 31. 00:41
3/6 anonim válasza:
De feltudom fogni képzeld, csak elég sok haverom van aki így tolja. Olyan is aki a teste minden lehető pontján összetörte már magát, nemiszervre is kapott, most 34, még mindig deszkázik és 2 gyereke van. Jó 7 éve én is deszkáztam, sokszor összetörtem magam, mégis megvagyok és semmi bajom. Amíg meg nem tanulod rendesen az alapokat, addig ne akarj vagánykodni és nem lesz bajod, ez a titka.
4/6 anonim válasza:
Ha meg ennyire be vagy fosva, akkor vegyél fel bukósisakot, lábszár- és kar védőket, herevédőt, fogvédőt, mellkasvédőt meg köss egy párnát a seggedre.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen be vagyok fosva, de egyedül ettől, amit leirtam, de ettől rendesen.
Nem is akarok vagánykodni, most tanulom az alapokat, csak érdekelt.
2013. aug. 31. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!