Valaki elmondaná, hogy mi a vicc ebben a 'baszont és szkuvi' képregényekben?
Figyelt kérdés
A Scoooby Doo mesét ismerem, meg még talán az is rémlik, hogy valahol láttam olyan képet (nem ez a baszontos és szkuvis), ahol Bozontot ilyen "drogosnak" jellemzik/rajzolják.2013. aug. 29. 23:15
11/33 anonim válasza:
Semmi nem vicces benne. Egy normális,aranyos,érdekes gyerekmeséből,egy értelmetlen,rosszul meganimált "képregényt" csinálnak. Érteni sokszor nem is lehet hogy mit akarnak mondani mint poén. Értelmiszint is sugárzik belőlük. Akik röhögnek rajta,csak sajnálni tudom őket. Aki csinálja őket pedig felettébb értelmes emberke lehet.:)
12/33 anonim válasza:
a lényeg az benne hogy a mesében az Baszont állandóan éhes és egy kib..szott kutyához pofázik xDD
O.L
13/33 anonim válasza:
igazából kib*szott vicces xddddddd csak sajnálni tudom azokat akik nemértik :DDDD lel
14/33 anonim válasza:
ne oltogazs pls nkeünk lekaláb fan huomrérzskéünk k?
15/33 anonim válasza:
szétyeld makad kínváom hogy esnee ik a kezdeből a spongli
16/33 anonim válasza:
én mek téked sjanálag te fazs geic . eszen utyanuty lehed röhegin mnit hotay mekroa itióda faty
17/33 anonim válasza:
Bozont állandóan éhes és valóban egy kutyához beszél. Kicsit hasonlít arra az állapotra, mint amikor egy ember be van szívva. Személy szerint én viccesnek találom. A direkt rossz helyesírással írt mondatok, a direkt rosszul megrajzolt karakterek egy vicces környezetet hoznak létre. Ha a mondandójuk amúgy nem is lenne vicces(ami sok esetben megtörténik) ez az elcseszett kialakítás akkor is viccessé teszi azt. szóval kérzedő pls
18/33 anonim válasza:
lyól ádbazstak a kurfa aynédat heha!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!