Mi lehet a baj a sims 3-mal?
Figyelt kérdés
Megvolt a Sims 3 összes kiegészítője, közülük az alapjáték és a Nemzedékek volt eredeti. Volt, hogy akadozott, ha bekapcsoltam a 'titkos' kódot, de ezt leszámítva tökéletesen futott, egészen a mai napig, amikor ugyanis nem akart betölteni az a család amivel eddig játszottam. Letöröltem mindent, és újra feltelepítettem, de most csak az alapjátékot. Vannak benne egyedi cuccok, olyanok, mint amik eddig is voltak benne, de a probléma még mindig fennáll. Egyszerűen nem tölti be a várost. Mikor feltelepítettem letöltött egy frissítést, azt hittem jó lesz. Mit tehetnék?
14/L
2013. aug. 26. 19:36
1/1 anonim válasza:
Lehet hogy a letelepített tartalmakkal volt a gond ( van amelyik hibás esetleg vírusos és nem tesz jót a játéknak ) vagy az is lehet túl sok az egyedi tartalom és nem bírja. Esetleg a gépeddel van valami. Sajnos túl sok a lehetőség, hogy mi a lehet a probléma. Én talán az ajánlnám, hogy az összes egyedi tartalmat töröld le (max. majd később vissza raksz párat) és akkor próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!