Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mekkora a lebukás esélye? Ti...

Mekkora a lebukás esélye? Ti hogy oldanátok meg a helyemben?

Figyelt kérdés
31-én szeretnék elmenni bulizni, de anyukámék nem engednek. arra gondoltam, hogy az egyik barátnőmnél alszom (a másik barátnőmmel akit szintén nem engedtek el) és az ő báttyával és a haverjaival elmennénk. (a barátnőm akihez mennék nem szeret bulizni, ezért ő nem jön) Könnyen lebukhatok?? Tudom, hogy undorító amit csinálok és szánalmas, hogy becsapom a szüleimet, de nagyon fontos nekem ez a buli. Kérlek szépen titeket ne válaszoljatok olyanokat, hogy ne menjek, meg hogy egy hálátlan senki vagyok. Én imádom a szüleimet, de nagyon szeretnék elmenni arra a bulira! Előre is köszönöm a válaszokat! :))
2013. aug. 25. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne tedd!
2013. aug. 25. 16:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Miéért?
2013. aug. 25. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyilván azt teszel, amit szeretnél, de én például képtelen lennék a szüleim szemébe hazudni.

Sok minden lesz még az életedben, amit létfontosságúnak fogsz tartani, de a szüleid nem fogják engedni, akkor minden alkalommal majd átvered őket?

Különben látszik, hogy van lelkiismereted, hiszen te magad mondtad, hogy "undorító amit csinálok és szánalmas, hogy becsapom a szüleimet" és szóról szóra így van, meg aztán, ha te magad is így gondolod, akkor szerinted mennyire fogod tudni jól érezni magad azon a bulin?

21/F

2013. aug. 26. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!