Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Facebookon oldal létrehozás?...

Facebookon oldal létrehozás? (többi lent)

Figyelt kérdés

Na szoval Facebookon szeretnék oldalt létrehozni, azt tudom, hogy kell, de nem szeretném, hogy az ismerőseim ezt lássák és azt sem szeretném, hogy az oldalról az én Facebookomra értesítések jöjjenek, ezt meg lehet valahogy oldani? o.O Mert akkor nagyn kellene

Előre is Köszi a válaszokat!

2013. aug. 20. 11:12
 1/2 ~Ala~ válasza:
Szerintem az ismerőseid nem fogják látni, hogy Te hoztad létre az oldalt, ha nem küldesz nekik ilyen ajánlót, hogy LIKE-olják. Nekem is van oldalam, mondjuk én küldtem ilyet ajánló bigyuszt. Az értesítések nem fognak a Te Facebook-odra jönni, mert csak akkor látod az oldal értesítőit, ha az oldalra vagy belépve. Azt hiszem:)
2013. aug. 20. 15:00
 2/2 A kérdező kommentje:
De, nekem az egyik ismerősöm,mindig megtalálta és a levelek is jönnek, hogy mi történik az oldalon
2013. aug. 20. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!