Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Dlc játékokhoz csak akkor jár...

Balu99 kérdése:

Dlc játékokhoz csak akkor jár ha előrendelem?

Figyelt kérdés
Megvettem a motogp 2013-mat és kiírja az egyes versenyzőknél hogy valami dlc szükséges hozzá. Ps3-mam van de meg nem csatlakoztattam a wifihez. Ha csatlakoztatom a wifihez akkor lehet majd valamit csinálni velük? Bocs ha hülyeséget kérdeztem.
2013. aug. 18. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
A DLC-ket pénzért meg tudod venni.
2013. aug. 18. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Részletesebben le tudod írni hogy hogy zajlik hogy kell ezt csinálni?

Mert nem csináltam még ilyet sohasem.

2013. aug. 23. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Van olyan, hogy a játékon belülről is el lehet érni a vásárlás menüpontot, de előfordulhat az is, hogy fel kell menned a Playstation Storeba és ott kiválasztanod, emit szeretnél. Bankkártyával fizethetsz. Nekem nincs konzolom, ezért nem tudok ennél részletesebben. A Steamen úgy van, hogy kiválaszthatom és megvehetem a DLC-ket, pont úgy, mint bármely játékot.
2013. aug. 23. 13:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Nem tudom ismered e a motogp-t de ott a moto3 szériában majdnem a fele versenyzők dlc-t igényelnek és le vannak tiltva. Tehát akkor ha az kell nekem akk meg kell vennem az összeset? És az a moto3-más szériában a dlc-s pilótákat csoportban van vagy versenyzőként kell megvennem? De mekkora köcsögök hogy megveszem 11500 Ft-ért és a versenyzők egy harmada le van zárva a dlc miatt. Mekkora szar már így.
2013. aug. 24. 09:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen sajnos ilyen a DLC világ. Azt nem tudom, hogy egyesével vagy csomagban adják a pilótákat, de ha megnézed a neten, hogy milyen DLC-k vannak a játékhoz, akkor ott biztos le lesz írva, hogy egy adott DLC mit tartalmaz.
2013. aug. 24. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!