Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha nem mehetek ki a házból,...

Ha nem mehetek ki a házból, mivel szórakozhatok?

Figyelt kérdés
A szüleim "szobofogságra" ítéletek, én pedig nem tudok mit kezdeni magammal. Még a barátnőim sem jöhetnek át. Szóval szeretnék ötleteket, hogyan lehet otthon "szórakozni/nem unatkozni. Amúgy 14/lány. Légyszi értelmes válaszokat!

#unaloműzés #szobafogság #szórakozás otthon
2013. aug. 17. 20:09
1 2
 11/16 anonim válasza:
100%
olvass, rajzolj... (én speciel a szobámat szoktam átrendezni :D )
2013. aug. 18. 12:31
 12/16 A kérdező kommentje:
Ezeken kívül még vmi? Ti mit szoktatok csinálni egyedül otthon?
2013. aug. 18. 19:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Figyi szerintem itt az ideje ,hogy az ablakodon be engedj egy aranyos fiút akivel megnéztek egy jó kis horrorfilmet.
2013. aug. 19. 22:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Panelban lakunk.
2013. aug. 19. 22:51
 15/16 anonim válasza:
100%
Szerintem olvass! Az egy nagyon jó dolog! Újságot, könyvet, akármit! A rajzolás is egy jó dolog ilyenkor, rajzolj amit csak akarsz, a lényeg, hogy lekösd magad. Nem tudom, hogy mennyire forgalmas környéken, és hogy hányadikon laksz, de az is egy jó móka, hogy kinézel az ablakon, nézed az embereket, a forgalmat, hogy éppen mi történik arrafelé. Akár csinálhatsz statisztikát, vagy vezethetsz naplót, hogy pl. mennyi piros autó megy el egy nap, vagy ilyesmi. :) (Vagy nézz tv-t, azt nem írtad, hogy lehet-e)
2013. aug. 20. 19:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Panelban laktok az akkor gáz a pasis téma is kudarcba ment..Akk csatlakozom a felettem lévőhöz.
2013. aug. 20. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!