Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit szóltok, hogy az ortt úgy...

Mit szóltok, hogy az ortt úgy döntött nem kell a Sláger?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 13:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem hallgattam szinte soha, úgyhogy hidegen hagy a dolog
2009. okt. 28. 13:56
 2/15 anonim ***** válasza:

ha tényleg ők(Sláger) fizették a legtöbbet,(ezt állítják)akkor nem értem.illetve értem,--->politika...ez viszont elszomorít...

ha viszont a másik 2 adó valóban többet fizetett,(ez a hír is járja)akkor jogos a döntés.ez üzlet....

amúgy a műsorok nem fognak nagyon hiányozni..keveset is hallgattam(pl.Bumeráng)+kezdett uncsi lenni.a zene az viszont egész jó volt...max. majd hallgatom máshol..de politikai adót akkor se fogok hallgatni,az tuti!!!

amúgy ez nem 100%ig végleges még van 1-2 kör hátra...

amúgy az amerikai tulaj bírósághoz is akar fordulni...

2009. okt. 28. 13:58
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
én sem hallgatok rádiót, de kritikán aluli, hogy jól működő, nyereséges, és népszerű rádiók szűnhetnek meg egy ezeréves elavult ortt-s törvény miatt. :)
2009. okt. 28. 13:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Én szomorú vagyok, mert szeretem a slágert, nem csak a Bumerángot, hanem a zenéket is Csizit nagyon, meg Voga a kedvenc. Amúgy ez 100% politika, mint itthon minden. Sajna! :( SZERINTEM!!!
2009. okt. 28. 14:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon nem sajnálom se a Danubiust se a Slager rádiot...már kicsit untam mind a kettőt...mondjuk a Pirítos az jo volt :D az tetszett/tetszik , de csak ezért, nem kell maradnia :D aztán lehet hogy a két új adom még rosszabb lesz mint ezek...lehet hogy akkor majd "visszasírom" a slágert :D
2009. okt. 28. 14:31
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekem mind a kettő hiányozni fog! Főleg a Sláger!Szeretem a Bumerángot,gyakran hallgatom tanulás közben,de volt olyan randim,aminél a Szerelem hullámhosszán volt a háttérzene. Nagyon fog hiányozni:( és remélem valahogy sikerül mégis megtartani!
2009. okt. 28. 16:08
 7/15 anonim ***** válasza:
45%
Örülök neki, MR2 az igazi:)
2009. okt. 28. 20:41
 8/15 anonim ***** válasza:

soha nem hallgattam a slágert, nem szeretem, de ennek ellenére felháborítónak tartom, hogy egy olyan rádiót, amit sok ezren szeretnek lecserélnek valami hülye politikai műsoros adóra... :S

a danubiusról ugyanez a véleményem

2009. okt. 29. 09:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy utolsó, aljas döntés. Nem hiszem, hogy csak azokra a frekvenciákra lehet új adókat tenni. Azt, hogy a Danubius helyén marad egy zenés adó, az oké, bár nagyon sajnálom a Danubiust. Szerettem hallgatni. De hogy a Sláger helyére benyomják a mocskos politikát, az felháborít. Már meg is van a csatorna neve: Hazugság kosár. Vagy hallgatjuk, hogy az összes okos hogy hozza meg a legújabb, "mindent a hazáért (meg a zsebünkért)" döntéseit, vagy azt, hogy hogy nyalják ki a romák hátsóját! Ez a véleményem. Az ORTT-t meg amúgy is el tudnám küldeni a francba!
2009. okt. 29. 12:51
 10/15 anonim válasza:
100%

Igaza van az előzőnek!!!

Nekem is ez a véleményem.

2009. okt. 29. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!