Hogyan tudnék a Donna.hu-ra regisztrálni?
Figyelt kérdés
2008. jún. 29. 20:43
11/51 anonim válasza:
Sziasztok.Tudna valaki küldeni nekem egy donna meghívót?sylva75@citromail.hu.
Köszönöm szépen
12/51 anonim válasza:
Sziasztok! Tudna nekem küldeni valaki meghívót a Donna.hu-ra? onik2@freemail.hu Előre is köszönöm!
13/51 anonim válasza:
Sziasztok! Kértem egy meghívót a donna.hu-ra, és kaptam is, egy nagyon kedves lánytól. A baj csak az, hogy a light-ra küldött, én meg már 2x is elmúltam 18.
Szóval ha valaki tudna segíteni, kérnék szépen egy meghívót a donna.hu-ra, felnőtt tagozatra:))
Köszönöm szépen a segítséget:) lady.zsuzsi@gmail.com
14/51 anonim válasza:
Sziasztok! A segítségeteket kérném. Én is szeretnék donna.hu meghívót kérni: esteee@freemail.hu Előre is köszönöm!! Eszti
15/51 anonim válasza:
Sziasztok! Egy nagyon kedves lány küldött nekem meghívót, de sajnos a lightra, oda pedig engem már nem engednek be :) 18+ meghívót ha tud valaki, küldjön légyszi. esteee@freemail.hu Köszi: Eszti
16/51 anonim válasza:
Nagyon szeretnék egy meghívót a Donna.hu-ra -felnőttet! Köszi. emocio@citromail.hu
17/51 anonim válasza:
Tudna valaki nekem is küldeni meghívót? kriszta_dancer@citromail.hu -ra küldjetek ha lehetséges!
Köszönöm!
18/51 anonim válasza:
Valaki tudna nekem meghívót a donna light-ra? Nagyon megköszönném! E-mail: lovonal@citromail.hu
19/51 anonim válasza:
Sziasztok nem tudna vki küldeni nekem 1 meghivot a donnára erre az e-mail cimre> balika@c2.hu
Nagyon megköszönném:)
20/51 anonim válasza:
Sziasztok!
Lehetne,hogy nekem is küldjön egy meghívót a donnára?
lilinyanya@gmail.com a címem.
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!