A telefonom ( xperia wt19i ) nem érzékeli a micro sd kártyámat . Idáig nem volt vele gont beleejtettem a vízbe de semmi baja nem lett tőle minden működik rajta még az sd kártyát is látta de másnap ujraindítottam és azóta nem találja?!
Nekem az SD volt vírusos, de nekem a gép se mutatott semmit....
De, én elvittem egy emberkéhez, aki azt állította, hogy 5 ezer Ft-ért megcsinálja, mindent visszaállít.Még aznap este telefonált, hogy nem tud mindent visszaállítani. Jó, gondoltam, nem baj, ha pár szám nincs rajta. De ők persze nem így csinálták. Hoztam egy merevlemezt, amire 2 órán át töltögették a cuccokat. Hazavittem megnéztem a gépen a számokból kb. az első 10 mp volt meg, a képek néhol feketék, hogy a videókról ne is beszéljünk... Jah és a számoknak nem a rendes címei voltak hanem: "Szám 1; Szám 2 stb." Ezután formatálni kellet, hogy lemennyen róla a vírus
Szóval vagy fizetsz 30000 Ft-ot a márkaszerviznél( ha ez a baj), és ők nem tudom mit csinálnak vagy nem tom mert neked nem is ez a problémád, szóval fölöslegesen papoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!