Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a PSP-m nem...

Mit tegyek, ha a PSP-m nem engedi, hogy elindítsak egy játékot?

Figyelt kérdés
Nemrég elromlott a PSP-m és nem tudtam bekapcsolni. Most már sikerült bekapcsolnom, de amikor el próbálok indítani egy játékot azt mondja, hogy nem tudja elindítani a játékot, mert gond van az adatokkal. Ezért kérném segítségeteket. Elöre is köszönöm. :)

2013. aug. 10. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát ez így rohadt kevés info leírnád full hogy milyen angol szöveget ír ki a gép?

Illetve alap kérdés: Tuti cfw van a gépen? [ha vitted szervizbe mert beszart akkor tuti frissítették sztem]

2013. aug. 11. 10:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt írta ki, hogy "The game could not be started. The data is corrupted". Ès amúgy nincs rajta cfw, mert még nem tettem rá cfw enablert meg chickHEN-t sem.
2013. aug. 12. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs rajta cfw akkor hogy várod hogy elindítsa a rámásolt játékot? -_-

És 6.60 PRO-B10 et tedd fel, ez a legujabb és kb az utolsó cfw ami van pspre

2013. aug. 12. 10:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem van rá egy jobb is amit kinéztem magamnak aze gy olyan, hogy van benne recovery mód, UMD backup, CPU overclock stb. Az nem lenne jobb rá?
2013. aug. 13. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy melyik cfw de ez az utolsó

[kül amit felsoroltál a clock-os cuccon kívül mind alap dolog 1 cfw be [clockos cucc azért kívül mert nem tudom hogy miaz :D

2013. aug. 13. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!