Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lehetséges így szert tenni...

Lehetséges így szert tenni pénzre?

Figyelt kérdés
Leülök egy rulett asztalhoz, rakok 10 ezret a pirosra. Bukta esetén rakok rá 20 ezret, ha megint bukok rakok rá 40-et. Előbb-utóbb bejönne és pluszba vagyok 10 ezerrel. Ezt ugye már nem lehet megcsinálni, mert a gép, vagy a személyzet kidob, mint macskát dolgát végezni. DE! Mi van, ha mindig más terembe/városba megyek? Lehetséges az, hogy bemegyek valahova rulettezni és csak egyszer játszok egy színt? Az minden esetben duplázza a pénzemet, nem?

2013. aug. 9. 13:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, a kaszinókban van maximum limit amit tehetsz, direkt úgy kitalálva, hogy az esélyeid ne legyenek túl jók.
2013. aug. 9. 13:21
 2/3 tigris19 válasza:
ezt a szisztémát,mindenhol ismerik,az a baj ezzel hogy ha 10-el kezded utánna 200-al majd 40-el 80-al 160-al 320-al és igy tivább akkor is a plusszod mindeig 10 ezer ft lessz,én láttam olyat ahol egymás után 46 szor jött fel a fekete utánna kétszer a 0 majd ismét egy csomoszor a fekete,ez buko szisztéma,amiota beszüntették a játéktermeket magyarországon azota nem járok fel sopronba játszani,mert ott még müködik egy terem ami legális,remélem visszahozzák a termeket,már várom
2013. aug. 31. 21:15
 3/3 Nudikata válasza:
Még ha nem korlátoznák a limitet a kaszinók, akkor is bukó ez az elgondolás, mert a várható nyeremény szürreálisan kicsi a vállalt kockázathoz képest, és előbb-utóbb belefutnál egy olyan vesztő szériába, amely minden pénzedet percek alatt vinné el.
2015. júl. 4. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!