Tudnátok ilyen blogot linkelni? [1D]
Hallottam egy blogról, amiben rokonok voltak a szereplők, de összejöttek... Szerintem ez nagyon nem sablonos, és szeretnék ilyeneket olvasni. Tudom, hogy morbid és undorító, de sokkal jobb, mint a tipikus "valamicsodafolytánlondonbakerülökaholtalálkozomafiúkkalszerelmesleszekharrybedeőmegcsalmajdösszejövökegymásiktaggalésboldoganélemazéletem" sztorik. Semmi bajom velük, csak már kezdem unni. Ez legalább izgalmas...
#egyébként a blog, amit említettem az I need you! címet kapta, de még keresem, mert nagyon szívesen elolvasnám.
#ha tudtok linkelni más (nem sablonos) blogokat (szigorúan 1D, lehet sipperek szüleménye is) szívesen olvasok, és van egy olyan jó szokásom, hogy nem megyek el komi nélkül. :D
Itt egy blog, ami most kezdődött, de naponta jönnek részek. Nekem tetszik (Liam a főszereplő, aki még gimis. Van egy legjobb barátja, akibe beleszeretett, de viszonzatlan, majd a lány szerelmes lesz és elhanyagolja Liam-et...eddig itt tart a sztori)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!