Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elhagyatott helyek Pécsen?

Elhagyatott helyek Pécsen?

Figyelt kérdés
Aki tud kérem írjon Pécsen a Balokány fürdőn és a 25 emeletesen kívül elhagyatott épületeket, helyeket! Van valahol egy kórház is, elvileg, jó lenne ha valaki meg tudná mondani az hol van. (bezárt, elhagyott) És ha mondotok, akkor pontosan mondjátok meg hogy hol van és a nevét is kérlek titeket. Köszönöm előre is!:) Ja, és Pécsről a Bonyhád Szekszárd felé vezető úton (nemtudom jobban elmagyarázni) van valami régi laktanya szerűség, ott volt már valaki? és ha igen érdemes meglátogatni?

2013. aug. 7. 21:27
 1/6 anonim válasza:
A régi Vidámpark. A játékok sajnos már nincsenek ott... A Dömörkapu környékén, az állatkert mellett.
2014. júl. 5. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Van egy elhagyatott rendelőintézet,úgy tudom a Munkácsy Mihály utcában,de nem vagyok benne biztos. De arra az tuti. Nemtudom be lehet-e menni,nézd meg,ha gondolod:)
2015. ápr. 1. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:

:D

Pécsi vagyok és most én is ilyet keresnék.

Viszont nálam lényeg lenne, hogy legyen ott elérhető 230V-os vezeték.

Tud valaki ilyenről?

2017. okt. 31. 16:02
 4/6 A kérdező kommentje:
az meg minek? :DDDD
2017. nov. 21. 00:20
 5/6 anonim válasza:

Tüdőszanatórium,bár elvileg azt őrzik.

A 25 emeletest már lebontották.

2017. nov. 21. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:

"az meg minek?"

Egy középfrekvenciás rádióadót szeretnék ott tesztelni. Arra az esetre, ha az a bizonyos állami szervezet bemérne, így max. csak a gépet vinnék el... én viszont nem kerülnék rovásra.

2017. nov. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!