Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vélemény a Pécsi hullámfürdőről?

Vélemény a Pécsi hullámfürdőről?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel tervezzük, hogy elmegyünk oda. Kíváncsi lennék, hogy akik már jártak ott milyennek gondolják :)

2013. aug. 7. 06:01
 1/2 anonim válasza:

Én heti 5-ször járok oda úszni. Gondolom a strand részére vagy kíváncsi. Sztem nem rossz. A sport medence sokkal jobb, de oda strand nadrágban nem enegdnek bemenni, oda úszónadrág kell vagy fürdőruha, az a szabály, viszont a víz hőmérséklete és a színvonala a medencének nagyon jó. Talán még azért mondanám jónak mert nincsenek olyan sokan, nincs tömeg. Árban is elsivelhető. Sztem menjetek, mert nem rossz, de igaz, hogy nem egy Barcsi élményfürdő:).

Megkérdezhetem hogy lány vagy? Mert ha ketten mentek lányok, akkor szívesen tartok akár idegenvezetést is :D Naponta járok oda :)

2013. aug. 7. 12:24
 2/2 anonim válasza:
Előző vagyok. Elfelejtettem leírni hogy a strand része is szépen karban van tartva, a fű is szépen le van nyírva, nem gazos, szval szépen van tartva :) ha jól tudom két nagy medence van kint a strandon (nem sűrűn járok a kinti részen mert bent szoktam csak úszni:D), de az egyik medence hullámzós medence, óránként vannak nagy hullámok:)
2013. aug. 7. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!