Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudok ezekhez hasonló blogokat...

Tudok ezekhez hasonló blogokat linkelni?

Figyelt kérdés
[link] , [link] . Ilyenekre gondoltam. Lényeg, hogy a történet egy lányról szóljon, akinek rossz gyermekkora volt, később vagdosni kezdte magát.... (stb) Aztán találkozott egy fiúval. Eleinte félénk volt, majd egyre jobban megismerték egymást... Aztán összejöttek... Ha lehetne inkább 1D legyen, de más is jöhet. Előre is köszi!

2013. aug. 6. 19:54
 1/6 anonim válasza:

Szia :) Én elég sok blogot olvasok, köztük a Darkkal az élen:D nekem ezek a kedvenceim (mind1D)

- [link]

- [link] (ezt nagyon imádom!!)

- [link]

nekem ezek a kedvenceim.. (: valamint szeretném a figyelmedbe ajánlani a saját blogom... ez sem (ahogy a fentiek sem) a fent leírtaknak megfelelő... de azért lehet tetszene. Remélem segítettem . Blogom: [link]

2013. aug. 7. 21:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, segítettél. Köszi!! A blogod olvasni fogom :) Jöhetnek még :D
2013. aug. 8. 10:56
 3/6 anonim válasza:

van még egy nagyon jó blog várjál mi is a neve várjál izéé ja tudom NE KÉRDEZZ ILYEN HÜLYESÉGET.blogspot.com

elhitted

2013. aug. 11. 13:55
 4/6 anonim válasza:

Itt van még 4 ezeket a hudom írja :-) majd privibe írjál véleményt :-)

www.luckyst.blogspot.hu

www.friend-lob.blogspot.hu

2013. aug. 23. 21:40
 5/6 anonim válasza:

www.egydeszkalov.blogs.... ugyn az mit az előző 2

www.rockloy.blogs...

2013. aug. 23. 21:42
 6/6 anonim válasza:

Ez nem telejesen felel meg a követelményeidnek, de azért remélem benézel és tetszik.

[link]

2013. nov. 13. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!