Szerintetek jó az új blogom? Most csináltam és vélemények kellenének!
Várjunk, ebben most mit kell nézni?
Semmi tartalom, ti hülyék vagytok???
Ez nektek a jó, a semmi??
#20-asnál a pont
Semmi érdekes nincs benne. A bemutatkozást még elolvastam, de amiben a nyaradról írtál...semmi olyan nincs benne, amitől késztetést éreznék arra, hogy tovább olvassam.
Szerintem ha kicsit többet árulnál el magadról/magadból, személyesebbé tennéd az egészet, sokkal jobb lehetne. Emellett próbálj kicsit jobban figyelni a helyesírásra.
Ha belejössz és megfogadod a tanácsaim, szerintem egész jó blog lehetne belőle. (Függetlenül attól, hogy én semmi pénzért nem olvasnék ilyen blogokat.)
a bemutatkozás még jó volt, de ez olyan semmilyen már
ha blogot akarsz írni úgy, hogy el is olvassák, személyes dolgokat és konkrétumokat is meg kell osztanod
nem kell teljes név, lakcím persze
de ez így nem érdekes
persze lehet hogy majd belejössz és tök jó lesz
(a helyesírásra figyelj, inkább olvasd el 2szer)
na, ez már sokkal jobb lett :)
van benne konkrét dolog, aranyos a történet és jó hogy írtál magadról vmi furcsaságot (hogy beszélsz a kutyáddal néha), így te is élőbb karakter lettél és nem csak egy sablonszemély
ha ilyesmiket írsz, jó lesz :)
de azért hosszútávon nem elég mindig az aranyos sztori
26os voltam
ha érdekel majd később a véleményem, írhatsz privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!