KennyTheOne vagyok az Antifacesből és lenne egy kérdésem: Mi tudná megváltoztatni Mo. -ot?
Sziasztok KennyTheOne vagyok, az Antifaces "frontembere"=). Az új videónkhoz szükség lenne a ti segítségetekre:) Arra lennénk kiváncsí, hogy mi változtatná meg Magyarországot xD:D Aki válaszolt küldje el a kérdést oyanoknak akik szeretik a videóinkat h ők is válaszolhassanak:D
Köszi a segítséget ;)
Csőcső :D
Hát te jó nagy hülye vagy. Véletlenül eszembejutott, hogy itt rákeresek az antifaces szóra, erre kidobott pár kérdést. Nézem, mi ez. -.-
Kezdjük ott, hogy Keny le tudja írni a nevét. KenythOne, 1 db n betűvel, ha ezt észrevetted volna, nem "kenny".
Keny kicsit sem kíváncsi rá, mi változtatná meg Magyarországot, és egyéb segítségekre sincs szüksége, de ha lenne is, nem itt tenné fel a kérdést.
Nem kéne mások nevében írkálnod ide, úgy, hogy az illető nem is tud róla. Ez egy kicsit arcátlan húzás volt, Keny szerint is... :)
Egy közeli ismerőse vagyok.
cső cső.. -.-"
hát igen, Keny le tudja írni a nevét de én az övét nem, kimaradt egy betű... XD
KenytheOne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!