Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ha mentek fesztiválva vagy...

Ha mentek fesztiválva vagy motoros találkozóra és ott alszotok sátorba ki szoktátok festeni magatokat?

Figyelt kérdés
Holnap megyek motoros találkozóra és csak vasárnap jövök haza. Szoktam festeni magam, de ott nem tudom, hogy fogom majd lemosni meg utána másnap újra festeni sátorba elég rossz, de azt se akarom, hogy semmi smink nélkül legyek. Aki szokott ilyen helyekre járni, hogy szokta? L/18

2013. aug. 1. 19:31
 1/1 anonim válasza:
Csak nyűg lesz neked, dögmeleg van és por, örülsz ha napközben rendszeresen arcot moshatsz. Hidd el fontosabb a praktika és a kényelem mint a jó kinézet. Mindig jót nevetünk azokon a lányokon akik extravagánsan próbálnak kiöltözni és csak szívnak vele (pl magassarkú). Tudom te csak egy szimpla sminket kérdeztél, de szerintem szempillaspirál meg kihúzod egy vonallal és tovább ne tervezz.
2013. aug. 1. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!