Milyen love story-t tudtok ajánlani a netről?
Figyelt kérdés
Olyat keresek amelyikbe folyamatosan töltik fel a részeket, és egy egy résznél beleremeg a gyomrom hogy milyen tök Jó :D. Amelyiknél részletesebben leìrja hogy mit érez. Például: felültem az ágyból. a mellettem lévő srácra pillantottam, amikor épp, a nap belesütött a pofámba, halkan lementem a konyhába. Amikor épp kentem volna a nutellát a kenyérre éreztem hogy valaki átkarolja a csípőm és ráhajol a vállamra. Ilyeneket keresnék.Nemtudom hogy értitek e :D De ha tudtok linkeljétek, lécci :) ha fanfiction, es olyan 'pillangokrepkednekagyomromba' féle story, akkor azt is linkelhetitek:) koszonooom<32013. júl. 30. 16:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!