Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni egy partyn?...

Mit lehet csinálni egy partyn? Ma megyünk először.16/L

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Általában táncolni szoktak,meg a ti esetetekben paizni :D
2009. okt. 23. 12:53
 2/9 anonim ***** válasza:
s
2009. okt. 23. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Csak nem a kanizsai Juice-be mentek?
2009. okt. 23. 12:54
 4/9 A kérdező kommentje:
de hogyan? :D ha odajönnek hozzánk, miről lehet beszélgetni? am gáz ha nem nagyon tok táncolni? :$
2009. okt. 23. 12:54
 5/9 A kérdező kommentje:
nem, a pesti Vas utcai Twilight partyra megyünk
2009. okt. 23. 12:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

egy partyn nagyon sok mindent lehet csinálni....

húhúúúú

inni

táncolni

pasizni

lerészegedni

hányni..

stb:D

de sztem csak simán érezd jól magad...majd adja az magát;)

2009. okt. 23. 17:07
 7/9 anonim válasza:
32%
Eszméletlen hülye egy kérdés... Csináljátok, amit a többiek... Vagy vigyetek el egy olyant is, aki már volt, átalában úgy szokott ez lenni, de ettől függetlenül csak az nem tudja mit kell ott csinálnia, aki antiszociális, azaz magánakvaló, ebben az esetben azomban ne menjetek sehova inkább. Mi az, hogy miről lehet beszélgetni? Basszus, az életben miről beszélgetsz egy másik emberrel? Na ugyanazokról, azt leszámítva, h minden 3. mondatot hallasz meg a zenétől, és abból kell összerakni hogy egyáltalán mire gondolt a másik ember...
2009. okt. 30. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát igen a zenétől valóban minden 3. mondatot lehet csak hallani:D nem is a téma a baj, hanem A KONCENTRÁLÁS:DD amig kihámozod mit akart a másik, fejben összerakod na az vicces.

házibuli amúgy? ott leültök valahova, beszélgettek azokkal akikkel mentetek, vagy odamennek hozzád/hozzátok, ismerkednek. akkor mittudomén mentek keresni valami ihatót, egy csomó emberrel fogsz összefutni és nincsenek szabályok meg ilyesmi, minden magától történik bla bla bla

szórakozóhelyen meg egy vagy a nagyon sok közül erre gondolj

2009. okt. 30. 23:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Én mikor először mentem akkor az elején iszogattunk,éjfél fele elkezdtem csajozgatni,4kor meg go haza.

F17

2009. okt. 31. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!