Miben fogadjunk? (lent)
Szia kedves kérdező. Hát én is voltam már ilyen helyzetben az ex csajommal. Mi se tudtuk hogy miben fogadjunk. Egyébként nekem picit bejött a lány, meg úgy éreztem picit én is bejövök neki. Aztán végülis abban fogadtunk hogy ha én kikapok, akkor szakítanom kell a barátnőmmel, s majd rá kell hivatkoznom, hogy miatta szakítottunk, de majd el kell mondanom hogy csak vicc volt.Még kellett volna vegyek neki csokit és édességet, illetve én csináltam volna a 1 hétig a leckéjét.
Ha viszont én nyertem volna, akkor úgy egyeztünk meg hogy ami után szakít a barátjával akkor választhatok azok közül hogy: kapcsolatban lesz velem 1 hétig MSN-en, vagy vagy 1 hétig leckét ír, vagy letapizhatom 30 másodpercen keresztül bárhol.
Ha viszont egyikünk se nyer, 4 hónapig, akkor viszont nekünk kell nyilvános helyen(suliban beszéltünk meg ugyanis évfolyamtársak voltunk) smárolnunk.Akkor még ellenezte, de belement.
Eljött ez a 4 hónap, és egyikünk se nyert. megtörtént aminek meg kellett történnie. NAgyon jó volt, utánna sokáig jártunk is. Remélem valamit segíthettem, szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!