Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a Pocket Tool-t és/vagy a Blocklaucher-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék skin-eket, texture pack-eket, és/vagy modokat betenni a Minecraft Pocket Editon-be, és sokan azt írják a Pocket Tool-lal a legkönnyebb.

Csak hogy, még kezdő vagyok, és nem nagyon tudom kezelni... :-(

A modokhoz esetleg még a Blocklaucher-t ajánlották, de az se megy... :'(

Segítsetek, ha nektek megy!!!!!! :-)

2013. júl. 26. 19:13
 1/7 anonim válasza:

Ha hu.minecraft -al játszol válcs át a .minecraft ra mert a hu.minecraft nem modolható. Minden modnak megva a saját segég modja is és ez nem mndig az a kekkő amit fesoroltál.

Mijen minecraft -al átszol.

2013. júl. 27. 09:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Minecraft Pocket Editon-nel, ott van az elején. :-)

Tudod, nekem nem sikerül gépen, bad card video driver, stb...

Ezért csak telefonon játszok... :-/

2013. júl. 27. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Pont ez a problémám,viszont engem csak a texture pack érdekel,mivel skinem már van.Skineket a skin stealer-rel lehet beszerezni,úgy,hogy letöltöd belépsz,fent rányomsz a random-ra és kiválasztassz egyet.Ha tetszik ráklikkelsz az apply skin-re és automatikusan eltávolítsa a játékot és megint letölti.Mire letöltötte,meglesz a kiválasztott skin!Ha rájöttél a texture pack-re akkor írj!!!
2013. aug. 27. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Megvan!! : A google play-en írd be azt,hogy: Minecraft PE texture packs.Töltsd le.Lépj be válassz ki egyet,nyomj a linkre,ott lesz egy Mediafire-ös link,arra nyomj rá.Utána nyomj rá a download-re,várd meg,míg letölti,ne csinálj a letöltött texture pack-el semmit,csak lépj be a Pockettool-be.Utána nyomj az "Install Download Contet"-re,Textures-re és ott lesz amit letöltöttél,hosszan nyomj rá a letöltött texture pack-re.Utána az Install-re.Back.Utána a Tool KIt-re,Change textures/Skin.Ott van a letöltött texture pack-ed neve.Nyomj rá hosszan,Use texture.Fent a három pontra nyomj rá,Apply Changes.Várj 2-3 percet úgy,hogy nem csinálsz semmit.Megjelenik az,hogy Minecraft PE Uninstall. Letörlöd le ok-olod,és ahogy visszaérsz a programba ott lesz a letöltés.Letöltöd,megnyitod... ...és kész!!!
2013. aug. 28. 07:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Megvan minden rájöttem mindenre már rég! :-D

Pocket tool al meg Blocklaucher rel a legkönnyebb a skin meg a textura pack :-D

Akit érdekel hogy kell az irjon privátot :-)

2013. szept. 5. 21:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Am meg köszi :-D
2013. szept. 5. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2013. szept. 6. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!