Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen módszerrel rajzoljam...

Milyen módszerrel rajzoljam meg a haját? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Ha csak simán besatíroznám ceruzával, szerintem túl sötét, vad lenne. Ez meg olyan könnyednek néz ki... Mi lenne, ha azt csinálnám, hogy halványan beszínezem, utána kicsit erősebben bevonalkázom (a képen is mintha apró vonalkák lennének), és kissé szétkenem, illetve megnyomkodom "gyurmaradírral"? (nem tudom mi a rendes neve, talán szénradír... de én csak gyurmaradírnak nevezem, mert olyan:))

Ötletek? Hasznos válaszokat előre köszönöm!

2013. júl. 22. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez jó ötlet én is így csinálnám :) gondolom te rajzolsz ezért megkérdezem..:) Melyik a legjobb alkoholos filc? :)

nagyon kéne..:D

2013. júl. 23. 08:22
 2/5 anonim ***** válasza:
olyanra gondoltam ami nem jön le hamar
2013. júl. 23. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem ne maszatolj, használj apró sötétebb vonalakat és árnyékold be. a raszta tincsek egyenletlen felszínű hengerek tulajdonképpen, ha ezt figyelembe veszed szerintem ok lesz. Egyébként nem hiszem el, hogy aki így megrajzolta az arcot gondban van a hajával ... :D
2013. júl. 23. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) hát, szerintem is egy nagyon ügyes ember rajzolta, de én még nem vagyok ennyire profi ;) a filcről meg annyit, hogy nem tudom, mert én nem használok, de mire kéne? neten semmit sem találtál?
2013. júl. 23. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez eszméletlenül jó!
2013. júl. 26. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!