Honnan tudnék kontaktlencsét rendelni CON-ra?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 13:52
1/1 anonim válasza:
Sok helyről tudsz rendelni, a neten rengeteg lencsékkel foglalkozó oldal van. Arra figyelj csak, hogy eredeti lencsét rendelj, nehogy átverjenek, mert az veszélyes is lehet.
Én a saját lencsémet a Honeycolor-ról rendeltem, és meg vagyok vele elégedve. :)
(Bár nekem ez az első lencsém, szóval nem vagyok nagy szakértő, a neten két bejegyzést is olvastam blogokban olyanoktól, akiknek beteg lett a szeme a lencsétől; ha jól emlékszem, mindketten a candylens-től rendeltek, szóval én személy szerint bennük nem bíznék. Azért nézz utána. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!