Akik szoktak visual kei stíllusban vagy jrockereket cosplayelni azok hogyan csinálják?
ezt kicsit érthetőbben is leírhatnád!:D
nem értek ehhez nagyon, de Cosplay ha pl. Ezio-nak (AC2) beöltözök, nem?
Ha rockernek "beöltözöl", az nem cosplay... meg rockernek nem lehet beöltözni... az egy életstílus... én is Rocker vagyok, már csak tudom.
Magyarázd el érthetőbben is légyszíves!
Ui.: az első azt írta, hogy nem érti a kérdést.
Ha visual keies ruhákba beöltözöl az nem cosplay, de ha egy adott jrockernek (pl. Mana-sama Malice Mizeres korszakában [link] ) öltözöl be, az már bőven van olyan cosplay, mintha Ezionak öltöznél be.
A kérdésedre válaszolva nem hinném, hogy olcsóbban jönne ki a dolog, ha te csinálnád, bár akkor lesz az igazi. Keresd fel facebookon h.Yue-t (Topichan) ő Teru cosplayes és magának varrja a cosplayeit, szerintem szívesen segítene.
köszönöm a válaszokat
hát végülis így visszaolvasva tényleg hülyén értelmezhető a kérdésem :/
igen léynegében én is rocker vagyok, de visual kei ruhákat szeretnék hordani. És magamnak készíteném, és hogyan lehetne. Pár DIY tutorial ötletet szerettem volna xD meg vannak olyanok akik anime conon egy adott jrockernek öltöznek..hogy a ruhát-kiegészítőket hogyan csinálják. Kicsit részletesen érdekelne. mert láttam az ilyen tipikus VK nadrágokat is hogy saját kezüleg meg feldobják. értem de nem hogy hogyan... jó magyarázkodni nem tudok xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!