Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Balatonon mennyire gyakori a...

Balatonon mennyire gyakori a halőri ellenőrzés?

Figyelt kérdés
Balatonlellére mgyünk családdal 2 hét múlva nyaralni. Horgászengedélyemet már 3 éve idő és pénz hiányában nem váltottam ki ennek ellenére tervezem, hogy a nyaralás ideje alatt szabadidőmben kiülök egy kicsit a mólóra pecázgatni keszegezgetni. A kifogott halat természetesen már csak lelkiismeretből is, mivel engedély nélkül horgászok visszaereszteném a vízbe. Az igazság az hogy nem tudok most közel 10000 ftot kiadni arra h pecázzak pár órát a balcsiban. A kérdésem az hogy aki ismeri a helyet meg tudja e mondani, hogy sűrűn van e halőri ellenőrzés, illetve azt hogy ilyen esetben a halőrök mennyire elnézőek?

2013. júl. 18. 22:45
 1/2 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hogy az elmúlt 1-2 évben sokkal gyakoribbak az ellenőrzések, mint előtte. Szerencsére. Ne horgássz engedély nélkül! Egyrészt nem etikus, még akkor sem, ha visszaengeded a halat, másrészt igen komoly büntetésre számíthatsz, ha elkapnak. Ha jól tudom, akkor jogilag ugyanolyan orvhorgásznak/orvhalásznak számítanak az engedély nélkül horgászók, mint bármelyik legalja rapsic.
2013. júl. 19. 09:36
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ! rászántam magam és kiváltottam az engedélyt, természetesen veszek majd egy 3 napos területit is. Így a legtisztább:)
2013. júl. 19. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!