Milyen programok vonzák a vendégeket a kocsmákba?
Figyelt kérdés
ez nem ilyen masziv alkolista hely lenne!!! fiatalok járnak!!! csocso, poker , darts van!!! ki mit szeret, ne??? egy kocsmába???2009. okt. 20. 17:11
1/7 anonim válasza:
jó zene, olcsó sör
csinos kiszolgáló lányok szexi ruhában
csocso, poker , darts szerintem is jó ötlet
2/7 anonim válasza:
17:18
vagyok kényelmes ülőhely
biliárd flipper gép vagy zene gép
mindenféle zenével classic rock, disco
3/7 anonim válasza:
Ha van zenegép, akkor feltétlenül legyen benne: Green Day, Nickelback.
Sok ilyen helyen van ez a lövöldözős játék, amit lehet ketten is játszani. Na az is vonzó hatású
4/7 anonim válasza:
Guitar hero-s játékgép
1, v. vagyok :)
5/7 anonim válasza:
Abban a kocsmában, ahova mi járunk ezek vannak: biliárd (fás és amerikai - ingyen), csocsóasztal, zenegép, kerthelyiség (bár ez nyáron vonzó), a kerthelyiségben pingpong-asztal (ingyen, ütőket és labdát is adnak), lehet kártyázni (magyar és francia kártyával), vannak játékgépek (a tipikus pénzelnyelők), tévé, kivetítő a meccsekhez, és elég sok ülőhely. Van olyan része, ahová beülsz, és beszélgetni is tudsz a többiekkel, nincs hangzavar. És persze nem túl drága (egy üveg ászok pl. 215 Ft).
6/7 anonim válasza:
Nem tudom mi vonz, de azt igen, hogy mit nem szeretek egy ilyen helyen. Ha sok az alkesz hajléktalan külsejű és szagú ember, akik folyton hozzád érnek mert nincs elég hely. Nem szeretem ha nincs legalább egy biztonsági őr, aki felügyel vagy kikíséri azokat, akiknek "túl jól sikerült az este". Nem szeretem ha nem tudok lelülni, csak a pultnál ácsorogni. Nem szeretem, ha kéregetnek cigit és pénzt a vendégek. Nem szeretem a túl szexi vagy túl feltűnő pinérlányokat (amerikai felmérések szerint, ahol túl szexi vagy túl jó(nő) eladónő van vagy pincérnő, oda kevesebb ember jár), nem szeretem, ha csak piát lehet venni de ételt nem és ha éhes vagy el kell menni máshova. Nem szeretem ha nincs jó parkolóhely. Egyenlőre csak ennyi de ha eszembe jut még valami, akkor írok :D
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépem!!! ha valki tud még valamit akkor irjón!!! csáóóó
2009. okt. 21. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!