Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A bank dance hall tényleg...

A bank dance hall tényleg tele volt ribikkel?

Figyelt kérdés
Ott még dug*i is lehetett? vagy ez csak egy legenda? És most hova járnak a tini pics*k?

2013. júl. 18. 08:55
 1/2 anonim ***** válasza:
tele volt hemzsegtek sőt csak azok voltak ,és ezt most komolyan mondom ,záró bulin voltak képek ,márra már leszedték szerintem , egy csaj kinyújtott nyelvel pozólta fotósnak és ge..i volt a nyelvén ,melltartó nélküli csajokról láttam lépet akik egy csávóval voltak , a záró bulin volt legalább 50 olyan kép ahol mindig más csajok egymással smároltak,nem csodálom hogy be lett zárva az a hely ,undortó volt a verekedésekről nem is beszélve ,meg a sok kisebbségi etnikumról .
2013. júl. 22. 21:56
 2/2 anonim válasza:
100%

Nem legenda, valós. A Bank Dance Hall fénykora a 2002-2004 közötti időszak volt. Ebben az időben volt egy 4. szint, melynek egy részén kb. 7-8 ágy volt lerakva kicsi paravánokkal, és ott tényleg az ment tabu nélkül :)

Bár lehet, hogy sokan nem emlékeznek rá, a 4. szint megnyitása előtt, korábban "csak egy" Torony volt, ahová, ha bementél, ott gyertyafény fogadott 2-3 asztallal, a többit meg képzeld hozzá.

És a csavar a történetben az, hogy a Bank-ban volt tini disco (16:00-23:00-ig) és normál disco is, és az igazi bevállalós lányokat a tiniben lehetett megtalálni, mert 15-17 éves csajok csak haladtak az árral.

Életem egyik legszebb időszaka volt a Bank-ban eltöltött 3 év :)

2015. jan. 4. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!