Bystron Dániel kérdése:
Mi a kulonbség a VIP és a GOLD VIP jegy kozott?
Figyelt kérdés
Haverjaimmal Siofokon leszunk egy ideig azt néztem a programokat azt láttam hogy van rendes,vip meg gold vip jegy.Mi a kulonbség?2013. júl. 17. 21:01
1/1 anonim válasza:
ilyet találtam az open air festes részen ez a golden viphez tartozik:
"Normál (1500 Ft.-) / V.I.P. (4000 Ft.-) / Gold V.I.P. (7000 Ft.-) -> Korlátozott 30 (!) db, külön V.I.P., páholy, szövet karkötő, bulizás a fellépőkkel közösen, választott WELCOME DRINK!"
a vip :
"A Beach Club területén található 600 m2-es VIP terasz, gyönyörű Balatonra néző panorámával, VIP bárral, kényelmes bútorokkal első osztályú kiszolgálással és VIP toalettekkel várja vendégeit."
szóval lehet még külön a fellépőkkel is bulizni ennél az open air festnél legalábbis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!