Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyi tér el az ízlésed a...

Zenon kérdése:

Mennyi tér el az ízlésed a megszokott-tól? Az egyedi dolgok hatnak-e rád jobban vagy inkább a tömeg ízléséhez igazodsz?

Figyelt kérdés

Mondok egy példát. Van egy ismert zenei előadó, akit több

millióan szeretnek. Furcsa, hogy nekem sosem azok a számai tetszenek, amit a legtöbben ismernek és kedvelnek, hanem "jelentéktelenebb" művei. Gyakran csodálkozom, mert számomra túlértékeltnek tűnnek, nem értem a népszerűségük okát. Persze szubjektív az ízlés. Nos nektek volt már ilyen? (film, zene, könyv)

2013. júl. 17. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy volt. A te példáddal teljesen egyetértek. Egyáltalán nem szeretem a tömegdolgokat. Pl. eleinte amikor még csak 1-2 emberen, modellen volt Jack Daniels-es póló, meg vörös meg ombre haja volt, akkor nagyon tetszett, most meg már a kis 10 éveseken is az van, akik még nem is ittak JD-t, csak épp a helyi kínai árul olyan pólót, meg tök menő meg minden. Zeneügyileg meg nem azt nézem, hogy mit hallgatnak legtöbben. Megvan a saját stílusom, azon belül hallgatok a zenéket, de persze mindenevő vagyok, ha megtetszik egy szám, akkor hallgatom, és annyi. Könyv meg... Imádok olvasni, és bevallom, sokszor veszek meg egy könyvet azért, mert épp az felkapott, meg sokaknak tetszik. Ez persze sokkal jobb, hülyén mondva megbízhatóbb, mert ha egy könyvről aztmondják jó, az általában tényleg jó, mert ugye olvasni "nem menő", tehát itt kevesebb a tinik által felkapott történet.
2013. júl. 17. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltál.

Egyetértek. Sajnos én amolyan "koca" olvasó vagyok.

Alapvetően akkor olvasok el egy könyvet, ha felkelti a téma

az érdeklődésem, és van hangulatom hozzá. Szóval köszi.

2013. júl. 17. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Zenével az a helyzet, hogy nagyon nem megyek a tömeggel, rock zenét hallgatok, filmzenéket, metált, trailer zenéket, ír rockot, epic rockot, ilyeneket, ilyet a környezetem egyáltalán nem hallgat, körülöttem mindenki a mainstream számokat hallgatja. Könyvvel az a helyzet, hogy szeretem az angol romantikát, Jane Austent, bár tőle többen is olvasnak a környezetemből, néha csak találok egy könyvet otthon, elkezdem olvasni, de van, amikor olyan könyvet olvasok, amit mindenki(lásd: Szent Johanna Gimi). A filmekkel az a helyzet, hogy sok filmet nézek az angol romantikából, de akció filmeket is nézek, meg úgy igazából mindent, de van olyan film, amit már mindenki látott,de én nem, és nem is nagyon izgat: ))

Összességében leginkább a zenei ízlésem tér el a többiekétől: ) 15/L

2013. júl. 18. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

A zenéhez még hozzátenném, hogy imádom a japán rockot, a koreai és thai nyelvű dalokat, mert imádom mindhárom nyelvet, na, ilyeneket aztán tényleg senki nem hallgat!!

ezekhez még jön, hogy rengeteg koreai filmet nézek, angol felirattal, és imádom őket, ahogy a japán és thai filmeket is, szóval nagyon imádom Ázsiát. Mindenki Amerika, meg nyugat fel húz, de nekem valahogy jobban tetszik a keleti kultúra. Ebben is eltér az ízlésem a többiekétől.: ))

2013. júl. 19. 14:14
 5/6 A kérdező kommentje:

wow köszi, hogy válaszoltál.

:) Tök jó, nekem nincs ilyen érdeklődésű ismerősöm.

Ha írsz előadókat, szívesen meghallgatom. :P

2013. júl. 19. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:

A furcsa érdeklődési körű lány vagyok, Ázsia-mániával, most olvastam, a kommented: )

Például japán rock: Girugamesh - Enishi, Kowarete Iku Sekai. Animéből: Black Stone-Rose,Kuroi Namida, Trapnest-Starless night,A little pain,Wish

D'espairsRay - Forbidden

Koreai rock: Yellow Monsters - Biya(비야)

Thai: Budokan - if one day you have the courage (ez nem rock, egy thai filmben volt, és megszerettem)

Ha gondolod, linkelek még másmilyeneket is, csak szólj: ))

2013. aug. 28. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!