Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Xbox 360 meddig fognak még...

Tomiboy97 kérdése:

Xbox 360 meddig fognak még játékok megjeleni?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam hogy veszek egyet csak nem tudom hogy meddig lesznek még játékok Xbox 360 és mikor jön el a csak Xbox One korszak?

2013. júl. 15. 00:00
 1/2 zunerd válasza:

Szerintem nem olyan sokáig. Van egy-két cím, amit még kifejezetten a mostani generációra gyártanak, de utána jön a következő. Eleinte még megszokták jelentetni a játékot mindkét platformra, de aztán szépen lassan átállnak.

Ettől függetlenül megérheti neked venni egy régi konzolt is, amennyiben nincsenek magas igényeid, mert akkor régi és olcsó játékok tömkelege vár rád.

Az ilyeneket lehet használt játék kereskedésekben venni, vagy az interneten biztos vannak olyanok, akik árulnak.

Mindenesetre, hosszútávon az új generációs konzolokat ajánlanám, mert:

1: Szebb grafika, stb.

2: Ide fogják készíteni a játékokat (ameddig rá nem jönnek, hogy a konzoloknak nicns jövője)

De az újabb konzolok tudtommal lejátszák a régebbi konzolok játékait is (javítsatok ki ha nem), így oclsón lehet játékhoz jutni, ha nem zavar, hogy nem a legújjab.

Tudom, nem lesznek valami olcsók az új vasak, de hosszútávon szerintem jobban megéri.

2013. júl. 15. 11:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam hogy nem lesz már valami hosszú az Xbox 360 jövője de gondoltam azért megkérdek valakit hátha tévedek,kösz a választ.

Az Xbox One nem tudja futtatni az Xbox 360 játékait már utána néztem.Logikus hiszen ha tudná futtatni az Xbox 360 játékait akkor semmi értelme nem lenne Xbox One-ra is kiadni a játékokat.Ha tudná akkor a platform értelmét vesztené.

2013. júl. 15. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!