Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Honnan tudom milyen a jó fű...

Honnan tudom milyen a jó fű (joint)?

Figyelt kérdés

Színe az gondolom zöld vagy barna, de honnan tudom hogy gagyi vagy nem? Szagáról?

(vételkor gondolom)

2013. júl. 12. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:

mikroszkóppal kell megvizsgálni, ha tényleg olyat akarsz, ami jó

ha meg nincs mikroszkópod, akkor csinálj egyet, szívd el, és ha nem f0s0l be 1 órán belül, akkor az anyag jó (erre az esély 0,0000000000000001% :p

2013. júl. 12. 19:41
 2/6 A kérdező kommentje:

Szóval aki tud szerezni, az azt fog eladni.

Hogy milyen, azt csak szíváskor tudom meg.

(nagy viszonyítási alapom nincs)

?

Kinézetre ilyen kis golyós matyik, igaz?

2013. júl. 12. 19:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Vagy levélkék???

(még csak szívtam, most fogok először venni+tekerni:)

2013. júl. 12. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez jó?

[link]

2013. júl. 12. 19:49
 5/6 anonim válasza:
90%
Azért megalapítható h jó a cucc vagy sem.A szaga fontos legyen erősen fű szaga minél gyengébb a szaga annál rosszabb.Aztán gyantás legyen(legyen ilyen kisebb mirigyek rajta ezt nehéz szemmel látni de azért lehetséges ha ilyen száraz az már nem jo anyira) Ne legyen morzsolva amikor veszed így biztos nem keverik fel mindenféle szar fűszerel.(majorana stb)igy vedd [link] A szine ne ilyen legyen inkább zöld mert ahol már barna túl érett és már elkezdődött a thc lebomlása.(a thc az amitől betépsz minél nagyobb %-ban van a fűben annál erőseb a cucc)Ne legyen sok levél mert abbban kevesebb a thc a szárában meg nincs is szal az mehet is a kukába.(menjen is szedd ki belőle nagyon rossz füstje van köhögsz tőle meg minden)Menyiségre meg nem nagyon lehet látni h pl ez 1 g vagy sem az már tapasztalat.A képen ami van nem tudom h jo-e mert alig lehet látni valamit.JA és amikor morzsolod magadnak(ha ilyen gumóban veszed nem morzsolva) akkor ha nehezen megy nem törik könnyen akkor az sokkal jobb mint ha pár pillanat alatt megvan. Ha kell még tanács h tekerj meg ilyenek akkor írj egy privátot.:) És még próbálj meg valami jo barátot aki jót tud mert egy az tényleg 1 gt fog adni nem 0,7 et meg nem ver át.
2013. júl. 15. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:

szia

én is szeretném kipróbálni, tudnál tanácssot adni hogy hol vegyek normális füvet?

2016. dec. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!