Miért hívják Fluor Tomit az MR 2 Petőfi Rádióba?
így akarnak népszerűek lenni,de amúgy nem értem hogy mit esznek rajta
hiába vagyok én is fiatal,nagyon nem vágom hogy mióta lehet zenének nevezni azt a valamit amit ő csinál,és hogy nála jóval tehetségesebb emberek miért nem kapnak teret
Igazából az MR2-n kapnak.Épp ez a felháborító,vagyis nem értem,hogy igényes zenéket nyomatnak,meg tehetséges feltörekvő embereket ismertetnek meg a közönséggel,akkor ezt a hülye gyereket miért kell..Legszomorúbb,hogy még adják alá a lovat,hogy mikor lesz fluor fesztivál...:D
Nem zene amit ő csinál,de ma valamilyen élőzenéről beszélt :D
talán mert tele van MR2 toplistás, és toplistákon 1. dalokkal, és akkusztikus zenékkel? nem a mizuszarságok miatt került oda, hanem az ilyen dalaitól:
amik persze teljesen beleillenek a rádió arculatába.
egyébként meg: "kezdett ez a szerencsétlen kimenni a divatból..." feltűnt, hogy az MR2 előadóinak a 3/4-e undergrounban mozog? ahogy lassan már fluor is.
végszóként, pedig az, hogy ennyire felháborodtál ezen a hülyeségen, nagyon mutatja, hogy mennyire retardált vagy..
Mondta is a rádióban,hogy ,,Bye Alex levette a vállamról ezt a terhet".Így is gáz a rádió lépése,mert Mizu meg Partyarc után elvből nem szabadna hívniuk.
Egyébként ő undergroundban kezdte,azóta csak egy celeb kötsög.
tudom, hogy UG-ban kezdte, de már akkor is adta az MR2. aztán lett "celeb köcsög" (amit én se nagyon szívlelek), és akkor is adta. aztán, ha most megnézed mondjuk a facebookját, láthatod, hogy most már majdnemhogy visszaesett az undergroundba, és még mindig csak a 2 évvel ezelőtti sikerei tartják életben. és most is adja.
egyébként meg persze, hogy védem, ha a kérdésedre csak így tudom megadni a rendes választ.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!