Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csinálhat ilyet egy szórakozóh...

Csinálhat ilyet egy szórakozóhelyen a security?

Figyelt kérdés
múltkor voltunk bulizni,és nagy cuccokkal táskákkal mentünk ...ittunk buli előtt ,szóval már a hangulat megvolt.le szerettük volna rakni a cuccunkat.a ruhatár zárva volt,de nem ez volt az első alkalom ,hogy nem tudtunk hova pakolni....ott volt egy biztonsági őr aki azt mondta nem lehet lemenni a lépcsőn se nemhogy lerakni a cuccunkat.barátnőm kérdezte az őrt : miért nem lehet lerakni a táskákat? én meg rávágtam : mert köcsög ..---------ki akartam menni a bulihelyről,de megfogta a hajamat ,kicibált ,és izomból a földre cseszett az emberek lába elé a köves "útra".lehorzsoltam az oldalam a bokám, és elég csúnyán meglátszik még 1 hét után is.nem is kell mondanom mennyire égő volt ,de egy kérdés.ezt megcsinálhatja egy security ?

2013. júl. 7. 17:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

én is erre gondoltam,hogy én voltam i-re a pont :O

na mind 1 én nem szóltam semmit ennek ügyében ,csak én jártam volna szarul szerintem..ki is tiltattak volna vagy hazudott volna az őr..inkább hallgattam

2013. júl. 8. 21:08
 12/13 anonim válasza:

Lehet hogy ez egy kicsit túlzás volt, de én mégiscsak a biztonsági őrnek adok igazat.

1. Még jó, hogy nem egy bőrönddel mész szórakozóhelyre telepakolva 3 napi élelemmel, kávéfőzővel, vízforralóval, meg váltóruhával. Egy szórakozóhelyre kb ennyi a normális, amit vinni szoktak: pénz, BKK bérlet/jogosítvány, személyi igazolvány és lakcímkártya, mobiltelefon, lakáskulcs, esetleg kisméretű lapos fényképezőgép, ha azt engedik. Ezek eleve mind beférnek két nadrágzsebbe.

2. Ha én lennék a szórakozóhelyen a biztonsági őr és leköcsögöznének, pipa lettem volna én is!

3. Neked van barátnőd, ezért nem értem, miért ilyen helyre mész. Oda az emberek nagy része ismerkedni megy. Moziba/várjátékokra/túrázni kellene menni, nem ilyen ismerkedős helyekre.

2014. febr. 22. 10:26
 13/13 A kérdező kommentje:

hááát :D szerintem azért neki is igaza van meg nekem is ...:D

mellesleg csaj vagyok,úgyhogy se farmerbe nem mentem,se pedig úgy a barátnőm a csaj :D

2014. máj. 8. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!