Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy ha számszeríjat készítek...

Levikee1 kérdése:

Hogy ha számszeríjat készítek milyen anyagból legyen a reflex ( rugólapon kívűl ) És hogy házilag előlehet állítani?

Figyelt kérdés

#Házilag készitett Számszeríj
2013. júl. 6. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
öm szia én már csináltam ilyet nagyon jó lett nem tudom pontosan mi az a reflex de elmondok mindent amit tudok az ijas részt én ezen elv alapján csináltam http://www.youtube.com/watch?v=RBVZcDs3Rs0 csak nem az ij hajlékonysága adta az eröt hanem egy csigás ij megoldás előre tettem egy kengyelt és kézi erővel lehetett felajzani a gyele egyszerű diófaléc volt amit alakra kivágtam szalagfűrésszel fúrtam bele helyet a ravasznak ami csak annyi volt hogy egy "z" betűt csináltam aluminiumból ez úgy mükszik hogy az alja a ravasz a teteje tartja az idegetközéppen egy tengely volt ezen forgott a ravasz és egy kis rugó tartotta a helyén tettem rá távcsövet is 15 kgs erő kellett a felajzásához és kb 30 mre elvitt a karton céltáblába
2013. júl. 9. 00:00
 2/3 anonim válasza:
Szia! Jómagam is most készítek csigás számszeríjat, én féder acélból csinálom a reflexet, régi kocsik, lovaskocsik lengéscsillapítója volt.
2014. jan. 24. 18:06
 3/3 anonim válasza:
Szia. en mar keszitettem jo par szamszerijat de nalam a trabant laprugo tokeletes be valt na meg a Mercedez Sprinter laprugoja az ami nem nagyon farad ki es nagyon gyors reagalo kepessege van! ;)
2016. dec. 7. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!