A K-on! C. animének lesz 3. évada esetleg?
Elméletben lehetséges hogy kap , az eredeti mangát ugyan feldolgozta ha jól tudom 100%ban , de van 2 folytatása mangában a K-On! College ( [link] ) és a K-On! Highschool ( [link] ) , ezekből lehetne csinálni egy rövidebb évadot , igaz ez a 2 folytatás egyben nincs annyi mint az eredeti manga fele .
Eléggé moe korszak van mostanában , én simán eltudnám képzelni hogy kap pár éven bellül , bár az is tény hogy elég sok mindent várattak mostanában (Sekirei 3rd , 3éve vár , a Coppelion is több év után csak most kap ősztől adaptációt ) , szóval reménykedni lehet .
Látom jobban bele vagy mélyülve a dologba. Nem tudnál nekem valamit ajánlani, ami hasonlít az Angel beats, K-on, vagy akár a Higurashi no naku koro ni-ra?
Bár most inkább az első kettőhöz hasonló valami kellene.
Tetszenek az ilyen humoros, iskolás történetek.
De , Angel Beats! mondjuk erős túlzás viccesnek hívni , egy nagyon jó kis dráma volt , ha hasonlót keresel az Ano Hana ami még elég kemény , esetleg a Clannad , bár a Clannad nekem nem igazán jött be , rengeteg mű dolog van benne és csak a második évad hoz 1 jóü arcot (azt is 2 nagy hibával) .. esetleg egy Madoka-t tudnák , igaz az thriller fele is erősen hajaz , akárhogy kislányos a grafika .., Akkor , Shigofumi és Elfen Lied , (lied-et 18 alatt ne , egyfelől eléggé belező másfelől nem értenéd a mélyebb mondanivalóját)Akkor van még a School Days , hát romantikus nak indult , aztán eléggé más lett a vége , Air TV egy Clannadhoz hasonló tündérmese , szvsz közepes , ahogy a Little Busters és a Kanon is . Esetleg még Drámát a Tokyo Magnitude 8.0-át tudok ajánlani és kb ennyi a jóféle dráma ..
de K-On : ehhez azért könnyű hasonlót találni , nagyon sok átlag iskolás anime van , Lucky☆Star , A-Channel , Yuru Yuri , Azumanga Daioh , Tari Tari , Hyouka , Tamayura , Kannagi , ezekhez kb külön nem is tudok nagyon mit írni , kicsit egyformák , iskolai vicces dolgok (Hyouka egyetlen ami réjtélyekre építt) , De vannak jobb fajták : Kami Nomi Zo Shiru Sekai , 3.évada most kezdődik a héten , egy romantikus vígjáték , de a jobbik fajta a kevésbé sablonos , egy epic kocka a főszereplő és vannak benne jó poénok . Yosuga no Sora , őhm lehet nem fog bejönni szintén egy romantikus dolog , bár vígjátéknak nem nevezném , de azt kell hogy mondjam rá , akármennyire ellenzem az ilyen ez volt az egyik legjobb romantikus story , ha le van pontozva ha nincs .
Higurashi : Ezzel az animével egy nagy baj van , hogy mini arcokra van szedve . Nos : Elfen Lied (feljebb írtam róla) , Another kicsit végső állomás feeling , egész jó de a végét nagyon elrontották . Shiki , ha szereted a vámpíros horror-t ez jóféle , nyomozós érdekes , szintén a vége az egyetlen baja. Mirai Nikki (TV) , egy túlélőjáték , egyik főszereplő benne egy hatalmas Yandere . Kara no Kyokai Mozifilmek , nagyon jó (ha esetleg néznéd akkor figyelj oda mert nem időrendi sorrendben mennek a filmek , vagy nézd időrendibe őket ha bezavar) ebben is van egy jobb Yandere csaj. Code Geass , nos ez inkább azzal érdemelte ki hogy zseniális és fordulatos az egész , ha láttad a DEath Notet , egy hasonló főszereplője van , csak fokkal jobb és sokkal fordulatosabb az anime. Denpa Teki na Kanojo egy baja van hogy rövid , kis béltépkedés is van benne . Perfect Blue egy psziho thriller mozifilm jófajta . Mousou Dairinin és Serial Experiments Lain , kettőt egy kalap alá véve , mind 2 egy psziho thriller , 18alatt nem érdemes vállalkozni rá mert nem értenéd az egészet és csak unnád . Gantz napi béltépkedés , elég gore az egész . Monster , szintén egy thiller , de az egyik legjobb , nagyon durva jelenet nincs benne .
Esetleg érdekel még írok szivesen , de szerintem ezt ha mind megnézed egy 2-2és fél hétig el vagy vele :D
Nos, nekem az elfen lied volt az első anime, amit láttam, és nagyon tetszett. Clannad-ot láttam már, a lucky star-t meg több helyen is látom, hogy a k-on-hoz hasonlítják, pedig szerintem távol áll tőle. Lehet, hogy ugyan az a cég készítette, de azért az kicsit más. Another-ről hallottam már, egyszer meg is akartam nézni, aztán helyette megnéztem a school days-t, ami kicsit érdekes volt. A vége meg már kicsit poén, ugyanakkor drámai is. :D
Mirai nikki-t szintén láttam, az nagyon is tetszett.
Köszönöm az ajánlásokat, majd megnézem melyik tetszhet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!