Nem bírok tovább várni, ti hogy oldjátok ezt meg?
Figyelt kérdés
Csak érdekességből, meg mert baromi türelmetlen ember vagyok, érdekel hogy ki hogy szokta "átvészelni" a hosszú várakozásokat. És itt nem arra gondolok hogy a popcornak 3 perc kell a mikróban és nem 1, hanem arra hogyha valamit már nagyon vár az ember (lehet ez sok minden, pl: könyv/film/sorozat/játék megjelenés, szülinap/karácson/ünnepek, utazás/találkozás valakivel/nyár, stb...), de az még baromi mesze van. Vagyis tudod hogy még hetek, hónapok, vagy akár évekbe telik, de te már most akarod, és nem hagy nyugodni, mert mindig eszedbe jut :D Sajnos elég türelmetlen vagyok, így ezzel sokszor találkozom, próbálok nem rá gondolni, de az nem mindig jön be :) Ki hogy szokta ezt átvészelni?2013. júl. 4. 05:55
1/1 anonim válasza:
foglald el magad valamivel... olvass, nezz tevet, szamitogepezz, talalkozz a barataiddal, es ez mind elfeledteti, hogy milyen turelmetlen vagy! en el szoktam terelni a figyelmemet, de van akinel ez nem jon be, ezert forditva is lehet csinalni: direkt arra gondolsz, amire varsz! addig filozol ezen, amig megunod, megszokod, feldolgozod ezt az erzest! tehat vagy tereld el rola a figyelmedet, vagy gondolj ra nagyon sokat, addig amig meg nem unod. nekem ezek segitenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!