Andi177 kérdése:
Egy hétre megyek Baja városába, mit ajánlatok, hogy megnézzek? Mivel töltsem el az időm?
Figyelt kérdés
Esetleg valahol ingyen strand fürdő van-e?
Köszönöm előre is a válaszokat!
2013. jún. 30. 16:02
1/1 anonim válasza:
Ajánlom Baja honlapját: [link]
Az idegenforgalom és látnivalók fül alatt kb az összes nevezetesség és látnivaló fel van tüntetve, amit érdemes megnézni. Egy kis város, így bőven sok időd lesz mindenre, akár egy Gemenci kiruccanás is belefér.
Szabad strand van, nevezetesen a Sugovica part lenne az, ám az árvíz miatt még elég ergya állapotban van a környék és a víz is igen fent van. Egyelőre nem sok vállalkozó szelleműt láttam a parton fetrengve, de nem tudom mikor jársz erre, szerintem néhány hét és ha a víz is lejjebb megy már homokos part is lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!