Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak engem borit ki ennyire...

Csak engem borit ki ennyire ez a facebook orulet? Ep olyan nagy szorakozas masok szamara?

Figyelt kérdés

Nekem csak ugy februartol van facebookom es nem is bannam ha nem lenne. Egy baratnom volt oda, hogy csinaljon nekem, mert csak nekem nincs az osztalybol, kilogok a sorbol stb. Azert hogy elegedett legyen beleegyeztem. Az egeszben az szomorit el a legjobban, hogy ha elmegyunk az osztalytarsainkkal pizzazni vagy valahova nincs olyan, hogy valaki ki ne irja facebookra, hogy: "pizzazni az osztallyal az xy-helysegben, nyami." Ez ugyanugy ervenyes ha elmegyunk egy varosnapra vagy akarhova. Legalabb 50%-aban az ott toltott idoben pozolgatas van. Nem lenne sokkal jobb ha igazabol szorakoznank?! A masik dolgok ami kiabranditottak a facebook vilagabol azok a minden megosztasa es a hangulat. Vajon 500 ismerosbol hanyat erdekel, hogy megutotted a kezed vagy ha unatkozol?! S aztan meg jonnek a sablon szovegek kiirasa. Meg kit erdekel, hogy Selena Gomez szakitott vagy ujra osszejott Justin Bieberrel?!

15\L

2013. jún. 30. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
A Failbook egy hatalmas rakás szar. Mindenre jó akar lenni,de semmire sem jó pontosan emiatt. Azonkívül zsidás termék.
2013. jún. 30. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem is próbáltak rávenni, hogy legyen "fészbúkom". De nem sikerült nekik :D Az egész egy rakás szutyok, olyan dolgokat vesz el az életedből, mint a barátokkal való találkozás, egy jó kis futás vagy egyéb sportolás, kutyázás, utcai trollkodás (ezt anno régebben rendszeresen űztük :) )... Ezek helyett ott kockulsz egész nap, írogatod, hogy "jajj olyan uncsi van", meg óriási "bölcsességeket" írogatsz a faladra... Ennél már csak azt bírom jobban, mikor beszól nekem egy fészbukker, hogy nincs életem. Dafuq?!

Most voltam gólyatáborban, és mit hallok már 2 óra múlva? "Úristen, nincs wifi, mit fogunk csinálni 2 napig facebook nélkül?!" Ez kiverte a biztosítékot. Talán ismerkedni kéne az új osztályoddal, drágám...

2013. jún. 30. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Ebből elég erőt merítettem ahhoz, hogy ne regisztráljak még jó darabig... Mindenki szidja...

Nemrégiben nagyonnagy eső esett. Ott vagyok az egyik havernál és nézem az ablakon keresztül, hogy höpölyög a víz az úton. A gyerek csak fészen lájkolgatott és egyszer csak felkínált: bammeg gyere már!! Látod mekkora eső esett!?

...és mutogatta a feltöltött képeket... XD

2013. júl. 1. 00:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne félj,engem is kiborit ez a Facebook őrület...
2013. júl. 1. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!