Egy ilyen toll puskázásra, vagy titkos üzenetek küldésére jó?
ez azt jelenti, hogy ha levelet küldök, akkor mire megérkezik, gyakorlatilag olvasatlan lesz?
ezt csak "nedves" állapotában lehet kivilágítani?
Második: Én 250 forintért normális elemet nem veszek :SS mennyi ideig tartott neked az elem?
Utolsó: Ha tényleg nem értetted, hogy hogy értem, akkor kérlek ne próbálj segíteni senkinek ezen az oldalon. Azzal többet segítesz! Hidd el.
Nagyon jól tudom, hogy mit válaszolok.
A tollban nem tinta van, hanem zselés valami, amivel, ha írsz sem látszik, és később sem.
Egyszerűen ha rávilágítasz a toll végén található lámpával, akkor látszik, és csak addig.
Az ára meg... Nem ismered a kínai tölthető öngyújtókat, amelyeknek a végükben egy kis led lámpa van, az áruk nem több mint 100-150 forint. (Mellesleg ajándékba is adják, ha egy karton cigarettát veszel.)
Te tudod, én nem dohányzom.
Gondolod feltettem volna a kérdést, ha nem tudom, hogy adott fény megvilágításával kerül láthatóvá az írás? Úgy értem egyértelmű volt, hogy azt kérdezem, meddig lehet elolvasni rávilágítással.
Sajnálom, ha elsőre nem értetted meg. Egyéni szociális probléma.
Kedves kérdező!
A kérdésed érthetőségének megfogalmazására kellene a fő hangsúlyt tenned, a válaszadó mentális burkolt célozgatása helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!