Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van valami ötleteket pizsi...

Van valami ötleteket pizsi partihoz?

Figyelt kérdés
Csak 2-en leszünk a legjobb barátnőmmel, és már mindent kipróbáltunk amit el lehet képzelni egy átlagos ottalvós partin.. úgy gondoltam kicsit beújítanék na de hogyan? Van valami ötletetek? Léci írjatok pár tippet

2013. jún. 28. 15:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Sürgős lenne :S
2013. jún. 28. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:

hmm..mondjuk ha nem egy szokványos romantikus fimet néznétek meg,hanem egy horror filmet?

vagy koktél készítés (nem tudom mennyi idősek vagytok,szóval ha 16 alatt akkor alkoholmentes)

körömfestés,sminkelés már uncsi?

én amikor olyan 13 lehettem,mindig elővettük ezeket a női újságokat és a szerelem rovatot kiveséztük :D

2013. jún. 28. 15:21
 3/6 A kérdező kommentje:
14 évesek vagyunk. A koktélt még nem próbáltuk, de jól hangzik. És milyen horrort tudsz ajánlani? a barátnőm kicsit parázik az ilyenektől úgyhogy ne túl ijesztőt
2013. jún. 28. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
sajnos én sem nézek horrort,szóval nem tudok ajánlani,de keress rá a neten,hátha van valami "könnyedebb" horror
2013. jún. 28. 15:40
 5/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lekéstem-e már a válaszról,mert azt írtad sürgős. De szerintem 14 évesen azért egy koktél nem árt meg,csak azért óvatosan, ha a barátnőd nem bírja a horrort,ne erőltesd,én is utálom mikor a barátnőim azt akarnak velem nézetni:S Nézzetek valami jó vígjátékot,vagy valami vicces filmet,én ajánlanám az "Ottalvós Buli" című filmet,vicces,kicsit romantikus is..garantáltan jól fogjátok érezni magatok:) Mellesleg ha még egy kicsit fel akarod dobni a "chatroulett.com" nevű oldal elég jó :)
2013. jún. 30. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ, nem késted le pont holnap jön.:)
2013. jún. 30. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!