Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nem vagyok bulizós. Ugy 10es...

Nem vagyok bulizós. Ugy 10es skálán -2, mennyire baj ez?

Figyelt kérdés

Sosem voltam disco-ba, házibuliba.. Nem hívtak, de nem valószinü hogy elmennék. Én tök jól elvagyok így, de a környezetem elég nagy része pont az ellenkezője.

16/F

2009. okt. 14. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ha te jól érzed magad így, akkor mi a kérdés? sok más dolgot is lehet csinálni, úgy szórakozz a barátiköröddel, ahogy neked jól esik, ne pedig úgy, h másoknak megfelelj. én pl szeretek diszkóba járni, de olyan emberekkel is jóba vagyok, akik nem szeretnek. engem nem zavar. 17/L
2009. okt. 14. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam/vagyok. Most 22 éves vagyok (lány). Azzal konkrétan nem törődtem, hogy mások mit mondanak (potenciális barátjelöltek),mert aki ez alapján mondott rólam véleményt, azt kiröhögtem, és otthagytam. Inkább sajnos a párválasztásnál szűkíti a kört, mert tapasztalatom szerint a pasik többsége aktív bulizó... És ez nálam összeférhetetlen gyakorlatilag, tehát valszeg bennem is van a hiba. Nem vagyok én sem bepunnyadva, de a közös érdeklődésű körűeknek könnyebb.Így inkább az idősebb korosztályban keresgélek párt (28-32), akik már kiélték magukat. Azt mondom, add magad, és ne légy olyan, aki nem vagy, csak azért, hogy elfogadjanak. Menni fog, hidd el.

Üdv:)

2009. okt. 14. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:

miért lenne baj? a szórakozásnak ezer formája van, a bulizás ezek közül semmilyen szempontból nem emelkedik ki, legfeljebb populáris. És? Attól még nem jobb, nem szórakoztatóbb, csak egyszerűbb. Ha valakit az köt le, hajrá, ha valakit más, és nem káros, hajrá. Én életembe nem buliztam, de olyannal sem találkoztam, aki ésszerűen indokolná, hogy mi a jó benne, tehát nem is érdekel.

Hozzáteszem a második válaszadóhoz, hogy neki is igaza van, így nehezebb párt találni, de lehet jobbat találsz, lehet ti úgy szórakoztok, ami mindkettőtöknek jó és az elég. Egyébként, ha egy 27 éves pesti fiúval megismerkednél, írj!:)

2009. okt. 15. 13:27
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Kedves 3. válaszoló! Jó, hogy egy pasi is alátámasztja, amit írtam. És köszi, aranyos vagy, de ha minden igaz, most megismertem valakit, aki talán az, akit eddig is kerestem... Remélem! Neked is sok sikert! Üdv.
2009. okt. 15. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Én be nem tenném a lábam egy discoba,nincs az az isten!!Házibuliba meg simán nem hívnak,mivel egy olyan ismerősöm sincs,aki ilyeneket rendezne.Párválasztást leszűkíti,ezt megerősítem.19/L
2009. dec. 27. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!