Hogy lehet hogy a blogomat 2 nap alatt 53man nézték meg?
Figyelt kérdés
Még sehol de osztottam és meglepett vagy ha én rá klikkelek azt 1 nézésnek számítja ? Még eléggé kezdő vagyok , meg hogy lehet hogy Portugáliából meg Usából nézegetik a blogot :O2013. jún. 24. 23:54
1/5 anonim válasza:
a külföldi oldalmegjelenítéseket ne számold. elvileg a statisztikában meg tudod nézni, milyen oldalakról kattintanak rád, sokszor vannak ott spam oldalak, meg random külföldi hülyeségek, onnan kattintanak rád, vagy akár valami vírus, spam stb.
nézd meg, hány megjelenítésed van, és utána nyisd meg a blogodat, ebből kiderül, hogy a te megnyitásaidat számolja-e.
milyen felületen blogolsz?
2/5 A kérdező kommentje:
blogger , sajna számolja azt is hogy én néztem meg xD na mind1 már kezdtem örülni :D
2013. jún. 25. 12:30
3/5 anonim válasza:
bloggeren blogolok én is. ott be tudod állítani, hogy a te megjelenítéseidet ne számolja.
4/5 A kérdező kommentje:
tényleg ? :)) tök jó, köszi a választ
2013. jún. 25. 18:32
5/5 anonim válasza:
írj ha nem találod, megkeresem neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!